Het Noordzee Zomerfestival, dat van 2 tot en met 10 augustus 2019 gehouden wordt op het strand in Katwijk aan Zee, heeft een spectaculair programma voor deze zomer klaar staan. En dit jaar mogen zij een nieuwe hoofdsponsor verwelkomen, namelijk winkeliersvereniging Winkelhart Zeezijde.

Winkelhart Zeezijde

Katwijk is shoppen, hoppen en smullen. In een heerlijke omgeving van strand en duin. Proef de sfeer! Ervaar Zeezijde! Je moet er geweest zijn en je komt er vast terug! Winkelhart Zeezijde heeft alles wat een dagje uit zo gezellig maakt en is constant in beweging om het iedere consument naar de zin te maken! Voorzitter van Winkelhart Zeezijde, Willem van Rijn: “Om deze reden is Winkelhart Zeezijde hoofdsponsor geworden van het Noordzee Zomerfestival. Naast alle activiteiten van Winkelhart Zeezijde, zoals de koopavonden, koopjesmarkten, de opening van het badseizoen, de 10 toeristenmarkten, de gele stickerdagen en het stijl- en trendevent is het negendaagse festival een mooie aanvulling om het winkelcentrum van Katwijk verder op de kaart te zetten.” Het Noordzee Zomerfestival is van 2 tot en met 10 augustus en biedt voor ieder wat wils, van jong tot oud en geeft daarmee de gehele dag beleving in het centrum van Katwijk.

Noordzee Zomerfestival

Tijdens de 16e editie van het Noordzee Zomerfestival worden er maar liefst 30 evenementen georganiseerd. Zowel in de middag als in de avond zijn er leuke, gezellige activiteiten in en rondom de festivaltent op het strandplein. Voor kinderen biedt het festival onder andere een clinic golfsurfen, kinderbingo, een Lego middag en niet te vergeten het springkussenfestijn en het schatgraven.

Overdag zijn er daarnaast ook muziekevenementen met o.a. het Zomerplein en La Musiquette. In de avond worden we elke avond met een ander genre verrast. Dit jaar o.a. op het programma, H6, DJ Vato Gonzales, Queen en de Vrienden van Katwijk live.

Met het NK Touwtrekken, de Flowerparade, DVS en de Shanty Sing along sluiten we de middagactiviteiten van het Noordzee Zomerfestival 2019 af. In de avond zorgt de band PROOST nog voor een explosieve en energieke show en maar liefst 120 superhits vliegen om je oren! Deze laatste avond mag je niet missen!