In Cafe The Pocket zijn een aantal bestuursleden met vrijwilligers en pers bij elkaar gekomen om het programma van het Noordzee Zomerfestival 2019 bekend te maken. Onder het genot van goede trailers werd het programma van het festival getoond. 

Tijdens de 16e editie van het Noordzee Zomerfestival worden maar liefst 30 evenementen georganiseerd. De evenementen zijn voor jong en oud en voor ieder wat wils. Zowel in de middag als in de avond zijn er leuke, gezellige activiteiten in en rondom de festivaltent op het strandplein. 

Het festival wordt op vrijdag 2 augustus geopend met een Clinic Golfsurfen. In samenwerking met Brunotti Surfschool Katwijk gaan we proberen om op een golfsurfboard te staan en de golven af te rijden tot helemaal aan het strand. We sluiten de eerste avond af met een spectaculaire Hollandse avond met niemand minder dan de tribune band H6. 

Ook de eerst zaterdag (3 augustus) belooft een party te worden! In de middag organiseren we gezellige straatmuzikant, workshops en food & drinks op het Zomerplein (in de tent). Om vervolgens ‘s avonds los te gaan op o.a. Mr. Dirty House DJ VATO GONZALES. 

Benieuwd naar het hele programma? Kijk dan verder op onze website. 

Bekijk hier onze trailer: