Het Noordzee Zomerfestival, dat gehouden wordt van 5 tot en met 14 augustus 2021 in Katwijk aan Zee, heeft het programma bekend gemaakt. Negen dagen staat de festivaltent aan het strand en zijn er maar liefst 27 evenementen. Elke dag wat anders met op de dag sport, spel, educatie en cultuur  en in het weekend heel  veel muziek. Er is voor iedereen wel wat te beleven op dit veelzijdige festival dat zijn vijftiende editie heeft.

Het hele programma is te zien op https://noordzeezomerfestival.nl/programma/

Dit jaar zijn vanwege aangescherpte regels de dagen met optredens beperkt tot het weekend. Op de twee vrijdagen en zaterdagen in de festivalweek treden bands en DJ’s op van 16.00 -23.00 uur. En niet de minste. Zo is er een Rolling Stones Tribute, De mannen van Oranje met Nederlandstalige meezingers, Top DJ’s tijdens Full House on the beach, Golden Earring Tribute en partyband We Want More. Zeker een bezoek waard is Vrienden van Katwijk live onder leiding van Support Act. Daarnaast zijn er nog veel meer bands die zorgen voor een aaneengesloten festivalervaring. Tijdens de optredens is het NZF een testen voor toegang evenement. De toegang is gratis met de CoronaCheck app.

Op de dag zijn er weer de bekende kinderactiviteiten, zoals golfsurfen, bingo, legobouwen, schatgraven en zeskamp. Voor de ouderen organiseert het NZF diverse sportactiviteiten en bootcamps en is er het legendarische touwtrekken in de branding, maar ook een bingoavond pubquizz en Swingo ontbreekt niet. Voor de nog iets ouderen staat een meezingmiddag op het programma.

Alle evenementen zijn gratis toegankelijk. Voor de dag en kinderactiviteiten gelden nog wel de coronamaatregelen, zoals de anderhalve meter. Na 16 uur schenken we alcohol aan 18+ en is de toegang voorbehouden aan diegenen die het signaal veilig geven op de CoronaCheck app.