Het Noordzee Zomerfestival  heeft groen licht gekregen om het festival te mogen organiseren van 5 tot en met 14 augustus 2021.  Maar er zijn voorwaarden aan verbonden waar ze mee moeten dealen.

Zo moeten op doordeweekse avonden de evenementen om 22 uur stoppen. In het weekend en tijdens de Kickoff is dat 23.00 uur. De festival organisatie is bezig een heel nieuw programma te maken dat voldoet aan die voorwaarden.

Onlangs heeft het bestuur van het NZF overleg gehad met de Gemeente Katwijk. Het blijkt dat de politieregio Haaglanden door de coronacrisis deze zomer niet beschikt over voldoende diensten om tijdens festivals paraat te houden. Burgermeester Cornelis Visser heeft zijn best gedaan maar krijgt niet de medewerking die hij vroeg. Dat betekent voor het Noordzee Zomerfestival dat ze geconfronteerd worden met een beperking in openingstijden. Het avond programma moet op de schop. Het goede nieuws is dat het festival wel een vergunning krijgt.

Het NZF gaat een hele bijzondere editie tegemoet die zijn weerga niet kent. Met top bands en een fantastisch dagprogramma. Een behoorlijke uitdaging voor de organisatie maar het resultaat wordt een super festival. Het programma kunnen we dus nog niet bekend maken maar hou 5 t/m 14 augustus vrij in de agenda!

We kunnen nu al verklappen dat op de vrijdagen en zaterdagen de bands al om 16 uur beginnen te spelen! Vier dagen middag en avond top optredens! Het dagprogramma voor diverse groepen staat al jaren als een huis. Daar zal niet veel aan veranderen.

Na 16.00 uur zal het Noordzee Zomerfestival een “Testen voor Toegang” evenement zijn. De toegang blijft gratis. Bezoekers moeten via de Corona Checkapp laten zien dat de veilig zijn (getest of gevaccineerd). Eenmaal binnen gelden geen beperkende maatregelen meer. Voor die tijd bij dagactiviteiten geldt de bekende anderhalve meter maatregel.

De steun van het bedrijfsleven is overweldigend te noemen. Nog dagelijks melden zich nieuwe ondernemers aan die het Noordzee Zomerfestival willen ondersteunen door vriend of sponsor te worden. Die steun is hard nodig om dit gigantische gratis toegankelijke evenement te kunnen organiseren

Kijk vooral op de website en de facebook pagina van het Noordzee Zomerfestival.  Voor de actuele festival informatie.