Het Noordzee Zomerfestival heeft de datum bekend gemaakt voor 2022.
Van 4 tot en met 13 augustus zal de feesttent weer staan aan het strand in Katwijk aan Zee. Het wordt weer een ouderwets voor iedereen gratis toegankelijk festival. Alle remmen gaan los! De eerste bands zijn inmiddels geboekt.

Geen beperkingen

Met de huidige internationale ontwikkelingen in de coronacrisis, verwacht het Noordzee Zomerfestival dat in korte tijd Nederland volgt en alle maatregelen overboord zet. Dat betekent voor het populaire festival dat in augustus het negendaagse evenement aan het strand van Katwijk weer georganiseerd wordt, zonder beperkingen.

Pasar Malam

Nu al is het bestuur van het NZF volop bezig met de organisatie van de circa veertig evenementen die van 4 tot met 13 augustus 2022 zullen plaatsvinden aan het strand van Katwijk aan Zee. Alle evenementen van Lego bouwen tot optredens van hoog aangeschreven tributebands zullen weer gratis en vrij toegankelijk zijn voor iedereen zonder reservering.
De eerste bands zijn inmiddels geboekt. Zo zal op vrijdag 5 augustus de Italiaanse Queen tribute band The Great Queen Rats optreden en zal op vrijdag 12 augustus de Katwijkse feestband Support Act weer vele gasten ontvangen in Vrienden van Katwijk Live. Nieuw in het programma is de eerste Katwijkse Pasar Malam op woensdag 10 augustus.

Kickoff

De Kickoff avond op 4 augustus is voor alle personen en bedrijven die het NZF financieel ondersteunen, doordat zij vriend of sponsor zijn.
Zij maken dit festival mogelijk. Er is nog volop ruimte voor particulieren en bedrijven om zich via de website aan te melden als sponsor of vriend.

Remmen los

Voorzitten Arie Nijgh is blij met het vooruitzicht. “Na een jaar waar we op minder dan halve kracht mochten draaien heb ik er nu echt een goed gevoel bij,” zo zegt hij. “De remmen kunnen los en wij maken er een feestje van.”