Tijdens een goedbezochte start van Poppodium The Pocket, op zondagmiddag 20 maart, kondigden het Noordzee Zomerfestival (NZF) en The Pocket aan dat ze gaan samenwerken.

Tijdens het NZF zullen op het Poppodium van Café The Pocket in Katwijk weer een groot aantal bandjes te zien zijn. Eigenaar Nico Dofferhoff en bestuurslid Willem Schonenberg van het NZF bezegelden de samenwerking met een handdruk.

Willem sprak vol lof over Nico: “Het zijn de ondernemers, als Nico, die hun nek uitsteken om wat moois te organiseren voor Katwijk, die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Wij zijn heel blij met dit tweede podium tijdens het NZF 2022. Het wordt een groot feest.”

Dat laatste is ook de reden voor Nico Dofferhoff om de samenwerking te zoeken. Hij is voorstander van  een Katwijk brede feestweek in augustus.

Het Noordzee Zomerfestival wordt dit jaar gehouden van 4 tot en met 13 augustus in Katwijk aan Zee. Aan het strand staat dan weer de festivaltent met negen dagen elke avond live muziek. Op de dag is er een scala aan activiteiten voor iedereen. Op vijf avonden treden in Café The pocket een keur aan hoogstaande live bands op. De toegang is overal gratis en de consumptiemunten van het NZF zijn ook in The Pocket te besteden.

De Kickoff avond op 4 augustus is voor alle personen en bedrijven die het NZF financieel ondersteunen, doordat zij vriend of sponsor zijn.

Zij maken dit festival mogelijk. Er is nog volop ruimte voor particulieren en bedrijven om zich via de website aan te melden als sponsor of vriend.