Het overlijden van Tina Turner heeft de muziekwereld geschokt. Reden voor het Noordzee Zomerfestival om een eerbetoon te brengen aan de Queen of Rock en Roll. dinsdagavond 8 augustus staat tijdens het Noordzee Zomerfestival aan het strand in Katwijk aan Zee, een ongeëvenaarde Tina Turner tribute artiest op het podium die de bezoekers meeneemt in Simply the Best van Tina.

Vol trots presenteren wij de Nederlandse sing- and look-a-like ; Mary Amora als “Just like Tina Turner”. Zij won in 2001 de Soundmixshow met een waanzinnig optreden als Tina Turner. Opmerkingen als “Ze kan toch niet de echte zijn?” of  “waar komt deze wereldster vandaan?” zijn gebezigde uitspraken. Vanaf het begin maakt ze indruk met haar stem en performance. En vervolgens weet ze het publiek te raken met haar innemende persoonlijkheid. 

De toegang is gratis en de festivaltent gaat open om 20.00 uur

Het Noordzee Zomerfestival is met 30.000 bezoekers, inzet van meer dan 100 vrijwilligers en ruim 30 activiteiten, waaronder de bekende kinderactiviteiten als Lego bouwen, schatgraven en bingo, het grootste gratis evenement in de regio. Door inzet van vrijwilligers en bestuur en met de steun van vele Katwijkse ondernemers/particulieren en de Gemeente wordt dit evenement mogelijk gemaakt. Het NZF heeft de ANBI-status dus giften/sponsoring zijn fiscaal aftrekbaar. Dus meld u aan als Vriend of sponsor. U krijgt dan gegarandeerd toegang tot de muziekavonden. Kijk voor het programma en laatste festivalnieuws op: www.noordzeezomerfestival.nl of op de Facebookpagina.