Na een enerverende start van het Noordzee Zomerfestival op 6 en 7 augustus heeft de organisatie besloten het programma uit te breiden met twee nieuwe avondvullende optredens. Een Katwijkse bieravond op woensdag en een dag later op donderdag 12 augustus een spectaculair optreden van het ONE TWO TRIO.

Het wendde snel voor het publiek dat genoot van de eerste live optredens in meer dan een jaar in Katwijk. Met testen voor toegang; het toegestroomde publiek vond het geen probleem. Ook de dance avond gehost door DJ Mystica met als top act DJ Billy the Kit leverde alleen maar blije gezichten op.

Om die reden heeft de organisatie van het NZF besloten het programma uit te breiden om meer mensen de gelegenheid te geven zo’n mooie avond mee te maken. Op woensdag 11 augustus is er een Katwijks bierfeest met de bekende Rijnsburgse zanger Bart Heemskerk. Verder zal Ruby van Urk optreden en zullen DJ’s Martiens en Arie van Rooijen voor de feestsfeer zorgen. Beide avonden starten al om 19 uur

Op donderdag 12 augustus komt het beroemde ONE TWO TRIO naar Katwijk met een avondvullend programma. Dit trio is altijd goed voor een feestje en is bekend van diverse televisie programma’s.