Met een afgeladen festivaltent en een mooi Hazes Tribute sloot het Noordzee Zomerfestival af op zaterdag 11 augustus 2018. Eerder nog zorgden die dag de Flowerparade en het NK touwtrekken in de branding voor een hele mooie momenten.

De editie 2018 van het Jaarlijkse Noordzee Zomerfestival kende heel veel hoogtepunten. Te veel om op te noemen, de vele foto’s op deze site en ons Youtube kanaal geven een goed beeld. Er waren ook wat tegenvallers die te maken hadden met se sterk wisselende weersomstandigheden. Het festival begon met tropische temperaturen van tegen de 35 graden. Toen het weer omsloeg op de donderdag moest het avondoptreden van de Queen tribute band worden afgelast. Windstoten van meer dan 100 km per uur zorgden ervoor dat het niet veilig was in de tent. Adequaat optreden voorkwam schade en persoonlijk letsel. Zware regenval zorgde ervoor dat op de vrienden van Katwijk op vrijdag in het water viel. Toch namen nog heel veel enthousiaste bezoekers een nat pak voor lief om van een fantastische show te genieten. 

Ondanks de weersinvloeden is het festival meer dan geslaagd. De vele nieuwe dagactiviteiten trokken meer bezoekers dan ooit te voren. Het bestuur blikt dan ook tevreden terug op editie 2018 en maakt zich op voor volgend jaar. Iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen; Bedankt!