Vriend of Supervriend worden?

Word vriend van het Noordzee Zomerfestival

Steun het gratis toegankelijke NZF en krijg exclusief toegang voor 2 personen tot alle acts en de Kickoff.

Het Noordzee Zomerfestival wordt gehouden van 1 tot en met 10 augustus 2024 is en blijft een gratis toegankelijk festival. Voor 2024 hebben we weer een aantal topbands geboekt. De meest in het oog springende is de succesvolle band Bee Gees Forever de top act uit The Tribute op SBS6. Maar er is veel meer: Zo staan er tributes van The Rolling Stones en Nirvana op het programma. Maar ook een Dance Night, Qmusic Party avond, Vrienden van Katwijk en een spectaculaire slotavond.

Daarnaast zijn er op de dag heel veel culturele- sport en kinderactiviteiten.

Meld je nu aan als vriend, steun het Noordzee Zomerfestival, beleef een top kick-off avond met gratis hapjes en drankjes en geniet van de exclusieve toegang bij alle optredens tijdens de festivalweek. De kosten voor deze unieke Vriendschap zijn EUR 150,- per jaar

Op donderdag 1 augustus 2024 staat er een grandioze Kick-off te gebeuren in de feestelijk aangeklede festivaltent, die in navolging op eerdere successen, weer omgetoverd wordt tot grote louncheruimte. Het belooft “als vanouds” een swingende avond te worden waarin u met uw partner voorzien worden van gratis hapjes en drankjes. Uiteraard omlijst door live muziek. Kortom een ideale avond om uw vrienden en kennissen weer eens te ontmoeten. Misschien iets voor u om ook Vriend van NZF te worden en deze unieke avond mee te maken?

De kosten voor deze unieke Vriendschap zijn minimaal EUR 150,-. Natuurlijk kunt u ook zakelijk Vriend worden; dan zijn de minimale kosten EUR 150,- excl. BTW.

Met een minimale bijdrage van EUR 325,- bent u Supervriend en ontvangt u extra privileges, zoals logo-en naamsvermelding op de site (met doorlink) en een logo in de festivaltent.

Vriend van het Noordzee Zomerfestival:

 • Naamsvermelding op de website
 • Uitnodiging voor 2 personen voor de Kick-off
 • Gegarandeerde toegang voor 2 personen tijdens de festivalweek (op vertoon van de Vriendenpas)
 • Naamsvermelding op de videopresentatie
 • Gratis koffie en toiletgebruik tijdens de festivalweek

Meldt u als Vriend aan via onderstaand formulier en wij zorgen voor de rest !
Let op ! Als u Bedrijfs Vriend van het festival wilt worden vink dan het vakje “WEL BTW” aan.
(De velden met * zijn verplichte velden.)

  (Bedrijfs)naam*

  Contactpersoon*

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon*

  Email*

  Donatie min. Eur 150,-*)

  Wel/Geen BTW

  captcha