Programma woensdag 7 augustus 2019

09.00 – 12.00 uur      Tafeltennis in samenwerking met TTV Rijnsoever. Iedereen kan een balletje komen slaan

09.00-  12.00 uur      Bootcamp voor iedereen van 40 jaar en ouder. Georganiseerd door Beweeg Coaching

14.00 – 16.00 uur      Lego Bouwwedstrijd voor de jeugd

lego kleinwie is er niet groot geworden met LEGO?! Iedereen kan naar eigen inzicht een bouwwerk maken. Er is plaats voor 150 kinderen en er wordt drie uur gebouwd. De jury kiest om 16.00 de mooiste bouwwerken en daarna volgt de prijsuitreiking. 

 

 

 

21.00 – 23.30uur        Covers Nouked op het Poppodium van café The Pocket (Badstraat 38, Katwijk)

Nouked, een band vol vuur en passie die op een geweldige manier oude nummers speelt, grote namen staan op de setlist zoals Led Zeppelin, AC/DC, Beth Hart, Marvin Gaye etc. We nemen je mee terug in de tijd en spelen muziek zoals het hoort, met bezieling en volle overgave, hart en ziel wat voelbaar is in de zaal. Naast de stevige rocknummers spelen we als afwisseling heerlijke blues ballads en swingende soul.

Voor een avond oprechte muziek, scheurende solo’s en de echte klassiekers boek je NOUKED. Let’s go back in time!

20.00 – 00.00 uur           Tribute night Bohemian Rhapsody met Queen tribute band The great Queen Rats uit Italië. Voorprogramma Ludwig

A TRIBUTE TO QUEEN, MET EEN LOOK-AND-SOUND-A-LIKE FREDDIE.
KIJK, LUISTER EN OVERTUIG UZELF!

The Great Queen Rats uit Italië brengt een fantastische muzikale tributeshow met de voor iedereen bekende grootste hits van Queen’s zoals; We will rock you, we are the champions, somebody to love en I want to break free). Maar ook de echte fans komen aan hun trekken met onder andere; Keep yourself alive, Killer queen, Brighton rock, Mother love en Need your loving tonight. Een live optreden van de Great Queen Rats is een aparte ervaring, dat moet je gewoon zelf meemaken! Alle details zijn op een fantastische manier in de show verwerkt; de kostuums, het stage plan, de instrumenten, de originele tune en the looks.

De huidige line-up van GQR wordt gevormd door Emanuele Richiusa (zang en piano), Paul Colella (drums en zang), Lorenzo Billeri (bas en zang) en Simon Tollis (gitaar & zang).
De Great Queen Rats traden tot nu toe op in Nederland, België, Spanje, Italië, de VS en diverse landen in Azië
De professionaliteit en passie van de groep staat borg voor een unieke chemie.