Programma donderdag 8 augustus 2019

10.00 – 13.00 uur        Bridge clinic ism bridgeclub De Brug

Kennismaking met het kaartspel Bridge. Is Bridgen moeilijk?  Als je eenmaal kunt bridgen, vind je het niet moeilijk meer en raak je al snel in de ban van dit mooie spel. Een ieder kan op zijn of haar eigen niveau spelen. Om bridge te leren moet je vaak over een drempel heen. Bridge is een kaartspel wat je overal kan spelen, thuis, op de computer, bij een club. Je speelt het met z’n tweeën tegen andere tweetallen en je hebt er niet veel voor nodig, een spel kaarten, je partner en twee tegenstanders. Dat is alles. Onderzoek heeft uitgewezen dat bridgen ontzettend veel positieve effecten heeft op de gezondheid. Prikkels voor hersenactiviteiten als planning, rekenvaardigheden en geheugen zijn goed. Het sociale aspect in bridgen is misschien nog veel belangrijker. Regelmatig kom je bij elkaar op een clubavond of thuis en onder het mom van een avondje bridgen heb je een heel gezellige ontspannen avond met anderen. Deze sociale beleving draagt bij aan een gevoel van welbevinden.

Op deze morgen kunt u gedurende twee sessies kennismaken met het kaartspel Bridge. Aanvang om 10 en 11 uur. De bridgedocente Femke Frietema zal het u demonstreren in samenwerking met leden van de Bridgeclub De Brug.

14.00 – 16.00 uur      Zeskamp voor de Jeugd
Zeskamp voor de jeugd  Het thema is “Expeditie Robinson”. Een zeskamp combinatie van spel en sport op het strand en in de festivaltent. Deelname voor de jeugd van 8 –  16 jaar. Aanmelden via de website of nzfzeskamp@gmail.com. Voor het opgeven van een team kun je hier klikken.

zeskampo klein

21.00 – 23.30uur          Tribute to Fleetwood Mac op het Poppodium van café The Pocket (Badstraat 38, Katwijk) 
Een avond met Fleetwood Back staat garant voor een boeiende trip down memory lane. Met pitstops bij de grootste hits, maar ook bij de verborgen parels van de band die 41 jaar geleden haar meest gewaardeerde album ‘Rumours’ uitbracht.

20.00 – 00.00 uur          ANOUK Replay en Radio U2

 ANOUK Replay

Vijf gedreven muzikanten, met een gezamenlijke passie voor rockmuziek. Dat is hoe je Coverband Replay het beste omschrijft. Deze keer is er gekozen om het Album “Anouk is Alive” van Anouk te vertolken. Een compilatie van snoeiharde rock en mooie ballads, het komt allemaal voorbij.

Radio U2

Radio U2 wordt gezien als één van de meest populaire U2 tribute bands van Nederland en omstreken. Zanger Erwin Weening leeft voor het podium en heeft een strot zoals je dat alleen van Bono kent. Erwin heeft al een ruim muzikaal verleden als achter de rug, zo heeft hij successen behaald als Bono, in de finale van de soundmixshow waar uiteindelijk Glennis Grace tot winnares werd verkozen (dit fragment was onlangs nog op TV te zien toen Dennis Weening het fragment van zijn broer gebruikte in het programma “Het Collectief Geheugen”) en is zijn stem te horen op tracks van enkele bekende DJ’s. Begeleid door drie topmuzikanten zal hij je een show geven die je niet snel zult vergeten. Bij U2 4 U2 gaan alle registers open! Een “unforgettable fire”!
Radio U brengt de show van U2 terug naar de essentie.. de muziek! De muziek die vanaf de jaren 80 elk decennia weer vernieuwend is gebleken. Dit is wat U2 uniek maakt en waarom zoveel U2 fans in alle leeftijdscategoriën compleet uit hun dak gaan zodra de eerste noten van de bekende hits worden ingezet. Hits zoals; One, Vertigo, Sunday Bloody Sunday, I will Follow,  Ordinary Love.  Radio U2 is niet zomaar het gemiddelde U2 coverbandje, dit is een band die bestaat uit muzikanten die weten hoe ze de U2 sound en sfeer kunnen neerzetten.