Programma dinsdag 6 augustus 2019

14.00 – 17.00 uur            Middag voor de ouderen met La Musiquette en de mannen van Katrijn

La Musiquette is een ensemble bestaande uit vijf personen. Zij brengen een programma van opera-, operette- en musicalmelodieën met zowel bekende als onbekende solo’s en duetten. De zangeressen en zangers hebben hun kleding op het klassieke genre aangepast.
De vaste kern van La Musiquette bestaat uit Toos Cozijn, Wendy Gunderson, Barend Franke, Mark Freen en Johan Cnosse (pianist). Regelmatig wordt La Musiquette bijgestaan door andere zangers, onder wie Véronique Hermans en Dick Silvius.

 

21.00 – 23.30 uur          Folk The Royal Hillbilly Club op het Poppodium van café The Pocket (Badstraat 38, Katwijk)   

Deze vrijgevochten outlaws komen met maar één doel en dat is om iedere feesttent, festival en club naar z’n grootje te spelen. Hits van alle soorten, maten en genres vliegen je om de oren, kruidig gemarineerd met een flinke saus Hillbilly country en honky-tonk.
Deze op hol geslagen stoomtrein komt met de snelheid van de bliksem je kant op en neemt een lading vol feest en plezier voor iedereen met zich mee! Yeehaw!

   

20.00 – 00.00 uur           70 – 80’s Party met band Neil Diamond Memories en DJ Vince

De Nederlandse “Neil Diamond Memories” tribute band neemt u terug naar de glorietijd van Neil in de jaren ’70. Vooral naar zijn legendarische concerten zoals “Hot August Night” en “Love at the Greek”. Voor het echte 70-80’s gevoel zorgt DJ Vince.