Voor de derde keer op rij organiseert het Noordzee Zomerfestival Pasar Malam: een Indische markt, vol hapjes, exotische snuisterijen en muziek. Dit jaar komt Pasar Malam op zaterdag 3 augustus van 13:00 tot 19:00 uur op het Strandplein in Katwijk aan Zee. Maar ook de Princestraat gaat mee in deze markt

Tijdens Pasar Malam kunt u genieten van fantastische exotische spijzen, boetiekjes en natuurlijk muziek. “Ik krijg er altijd een vakantiegevoel van,” vertelt bestuursvoorzitter NZF Arie Nijgh. “Je ziet overal prachtige Indonesische gewaden, iedereen is opgedoft. De sfeer is gewoon hartstikke leuk, zeker als het zonnetje erbij schijnt.”

Natuurlijk is er ook muziek. Arie: “We hebben drie bandjes, voor de derde keer op rij doet Hotnews mee, Jimmy Tielman en Roy Tuhumury”. Daarnaast komt er een dansgroep én is er een vliegerworkshop voor kinderen. Reken dus maar op een dag vol lekker eten en muziek en gezelligheid en dat allemaal in Oriëntaalse stijl.

Bijzonder aan dit jaar ook de rest van het dorp meedoet in de vorm van Pasar Belanda. Zo zijn op de Princestraat ook kraampjes in die stijl van de winkels die daar gevestigd zijn.

Het hele dorp waant zich op zaterdag 3 augustus 2024 dus heerlijk in gezellige vakantiesferen.

Het Noordzee Zomerfestival in Katwijk aan Zee wordt dit jaar gehouden van 1 tot en met 10 augustus. Het gratis toegankelijke festival op het strand in Katwijk aan Zee vindt plaats in een grote festivaltent en kent maar liefst 30 evenementen voor jong en oud. Kijk voor het volledige programma op de website van het festival, www.noordzeezomerfestival.nl of op de Facebook en Instagram pagina.