Zondagmiddag 12 januari 2020 was de nieuwjaarsreceptie van het Noordzee Zomerfestival in den Blauwen Bock. Bestuur, vrijwilligers en sponsors kwamen bij elkaar om onder het genot van een hapje en drankje elkaar een mooi jaar toe te wensen. Een uitstekende gelegenheid om elkaar weer te spreken en weer nieuwe gezichten te ontdekken.

Traditioneel wordt op deze bijeenkomst aandacht besteed aan bestuurswisselingen en het hoogtepunt was de bekendmaking van gedeeltes van nieuwe programma van de 2020 editie van het Noordzee Zomerfestival dat van 30 juli tot en met 8 augustus aan het strand zal worden gehouden. Dit jaar weer fantastische tribute bands en – met een knipoog naar het (visserij)verleden – het grootste klederdrachten festival van Nederland. NZF organiseert deze populaire activiteit samen met de klederdrachtgroep van het Genootschap Oud Katwijk. 

Voorzitter Arie Nijgh kon bekend maken dat er voor de komende twee jaar een nieuwe hoofdsponsor gevonden is, te weten Hilverda de Boer. Deze in Aalsmeer gevestigde snijbloemen- en plantenexporteur heeft veel Katwijkers in dienst en wil op deze manier haar maatschappelijke betrokkenheid onderstrepen. Evenals vorig jaar doen UNIFA en Winkelhart Zeezijde weer mee als festivalsponsor.

Ook dit jaar zal het Noordzee Zomerfestival op verschillende locaties in Katwijk te beleven zijn. Naast de optredens in de festivaltent op het Strandplein organiseert The Pocket ook nu weer een vijftal interessante “live acts” en zullen er afterparties in den Blauwen Bock zijn.

Nog een dikke zeven maanden en dan gaat het allemaal weer beginnen. Wie benieuwd is naar de rest van het programma moet maar eens op de site en de Facebookpagina kijken gaan kijken. Regelmatig onthullen we nieuwe evenementen.