De eerste bijeenkomst van 2024 zit er weer op voor de vrijwilligers van het Noordzee Zomer Festival en wat was het weer ouderwets gezellig om elkaar te zien. Daarnaast ook tijd voor serieuze zaken: want wat zijn we trots op onze geboekte band Bee Gees Forever (bekend van SBS6-programma The Tribute: Battle of the Bands).

Buiten plensde het, binnen aan de bar van Hotel Zee en Duin gonsde het op 8 januari 2024 van de gesprekken. In dit knusse hotel aan de Katwijkse boulevard ontmoetten de vrijwilligers van het Noordzee Zomerfestival, elkaar en proostten we op het nieuwe jaar. Het was weer een feestje om oude bekenden te zien en kennis te maken met een nieuwe lichting van vrijwilligers.

Bee Gees Forever geboekt
Bestuurslid Arie Nijgh nam ons mee naar het zomerseizoen van 2024. De programmering staat al voor een groot deel vast. Razend enthousiast zijn we over de band Bee Gees Forever die we hebben geboekt. We spotten deze band nog vóór ze bekend werden van het SBS6-programma The Tribute: Battle of the Bands. We zitten dan ook elke zaterdagavond met klamme handjes voor de buis, want we willen natuurlijk wel dat Bee Gees Forever doorgaat. Verder zien we onze Vrienden van Katwijk, oftewel onze lokale bands, graag terug op vrijdagavond. Wat een feest was dat vorig jaar!

Pasar Malam, óók in het centrum
Ook extra aandacht voor de Pasar Malam. Deze Indonesische markt vol hapjes, muziek, mooie kleding en gezelligheid is ook in 2024 van de partij. Vanwege het succesgehalte hebben we ervoor gekozen om Pasar Malam te verplaatsen van woensdag naar zaterdag. En dát niet alleen, behalve rondom onze NSF-tent zul je nu overal in het centrum van Katwijk in Pasar Malam-sferen worden ondergedompeld. Over groeiend succes gesproken!

Week vol muziek
Tijdens onze Nieuwjaarsborrel zat de sfeer er dus al goed in en dat belooft wat. Wij kunnen niet wachten tot het zomer wordt. We toveren de Katwijkse boulevard om in een week vol muziek en gezelligheid. Ook de tribune staat er weer, zodat we samen naar de Flower Parade, maar wij zeggen natuurlijk gewoon Bloemencorso, kunnen kijken.

Het Noordzee Zomer Festival groeit, maar de kern blijft altijd hetzelfde: we zijn er voor íedereen. We bieden een druk en gevarieerd programma voor jong en oud. En met verschillende muziekgenres van dance tot rock, waar iedereen zich in kan vinden. Wij kunnen in elk geval niet wachten en hebben de zomer in onze bol!

Meewerken? Geef je op!
Elke zomer bouwen wij met onze enthousiaste vrijwilligers aan het Noordzee Zomerfestival. Lijkt het jou leuk om mee te werken als vrijwilliger (denk aan: bardienst, bij de wc’s, achter het loket, meehelpen met de opbouw)?, geef je snel op.

We zien je graag!