De kick-off werd bezocht door circa 400 sponsors, vrienden en genodigden en iedereen was zeer tevreden.

Het werd een heel relaxte avond met heerlijke hapjes, drankjes en muzikale invulling door Jennifer Lynn.
Ook de dagactiviteiten kenden op alle fronten grotere aantallen deelnemers. De clinic golfsurfen was heel spectaculair vanwege de ruige zee. En op maandag tijdens de kinderbingo kwamen we stoelen te kort voor alle deelnemers.
De oudermiddag “Wie of wat is waer” met spreekstalmeester Adri van Beelen was een doorslaand succes.
En tijdens het schatgraven waren er circa 600 deelnemers in en rond de tent. Voor de zeskamp schreven nog niet eerder zoveel kinderen zich in. Absolute topper was het zomercarnaval voor personen met een verstandelijke en/of geestelijke beperking met ruim 250 bezoekers op de vrijdagmiddag.
Bij het avondprogramma was ABBA een doorslaand succes met lange rijen voor de tent. Maar ook tijdens de weekendavonden met Bruce, Full house at the Beach, Vrienden van Katwijk en Live uit de tap was de festivaltent tot de nok toe gevuld. De maandag- en dinsdagavond waren wat rustiger. Een schot in de roos was de blues- en rockavond met AJ Plug en Ralph de Jong.

Al met al een fantastische festivalweek die de boeken in gaat als de meest succesvolle ooit! Heel veel dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt